Воскресенье, 28.04.2024, 14:26 | Приветствую Вас Гость

ДЮСШ-1 "Освiта" м.Херсон

Главная » 2012 » Март » 26 » Підсумки Всеукраїнських фінальних змагань з футзалу ВФСТ "Колос"
15:44
Підсумки Всеукраїнських фінальних змагань з футзалу ВФСТ "Колос"

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВФСТ „КОЛОС” АПК УКРАЇНИ

 

П І Д С У М К И

участі команд Херсонщини у Всеукраїнських фінальних змаганнях з футзалу  2012 року ВФСТ „КОЛОС” АПК УКРАЇНИ

 

У лютому-березні 2012 року Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос» агропромислового комплексу України організувала, профінансувала та провела 6 Всеукраїнських фінальних змагань з футзалу серед сільських команд жінок та чоловіків, дівчат та юнаків 1999-2000 і 1997-1998 років народження.

З 16 по 18 березня 2012 року в селищі Баранівка Житомирської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футзалу серед команд юнаків 1999-2000 років народження.

У змаганні узяли участь за окремим викликом ЦШВСМ «Колос» узяли участь 12 кращих сільських футзальних команд України цієї вікової категорії з Вінницької, Дніпропетровської, Запорізької, Житомирської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Херсонської, Хмельницької (2 команди), Чернівецької, Чернігівської областей.

Нашу область представляла команда «Маяк» Бериславської РК ДЮСШ  ім. В.К Сергеєва (директор Юрій Сорочинський).

За Регламентом команди змагалися у два раунди:

-         у першому (груповому)  раунді команди сліпим жеребом були розділені на чотири групи по три команди в кожній і в кожній групі вони зіграли між собою за коловою системою у одне коло за (тривалість матчів 2 тайми по 15 хвилин);

-          у другому (нокаут) раунді за системою «плей-офф» команди, які посіли перші та другі місця у груповому турнірі, розіграли між собою нагороди турніру.

Наша команда послідовно переграла в груповому раунді команди Львівської області 6:2 та Вінницької області 2:0, у чвертьфіналі у дуже важкому матчі виграли у команди Хмельницької області 4:3, у півфіналі навпаки легко упоралися з командою Запорізької області 6:2.

У фінальній грі із командою Чернігівської області бери славці вели 2:0, але превагу не втримали і основний час закінчився унічию 2:2. У серії пенальті перемогли наші суперники 3:1. У нас срібло.

Срібними призерами змагань стали Артем Бойко, Андрій Горбяк, Андрій Гарбуз, Дмитро Бондаренко, Владислав Поплавський, Владислав Яценко, Юрій Павленко, Микола Новаківський, Павло Соколан, Денис Алказ, Іван Махник, Олександр Зінін, Кирило Форостян, тренери Сергій Миргород та Віктор Бондаренко.

З 19 по 21 березня 2012 року в місті Грибінка Полтавської області відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футзалу серед команд жінок.

У змаганні узяли участь за окремим викликом ЦШВСМ «Колос» узяли участь 10 кращих сільських жіночих футзальних команд України з Вінницької, Запорізької, Донецької, Одеської, Львівської, Миколаївської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської областей.

Базовою командою нашої області стала команда «Ровінчанка» села Рівне Генічеського району, у складі якої виступали також кращі сільські футболістки області.

Саме футболістки, а не футзалістки, бо змагання показали, що ми грали у футбол в залі, а не футзал. За три змагальні дні дівчат практично не можливо було перебудувати на футзальний манер. І хоча вони нікому не поступалися у бійцівських якостях, фізичній підготовці, але намагалися грати у довгий і верховий пас, що у футзалу нонсенс. Крім цього організатори допустили до змагань професійних футзалісток, саме футзалісток, які і викладали нашим дівчат та й іншим спортсменкам вищий футзальний клас.

Наші дівчата заграли шість матчів: 3 програли і 3 виграли – у підсумку посіли 5 місце.

Але найбільше, що вразило них дівчат, не суперниці з якими при достатній підготовці можна грати, й вигравати, бо всі наші поразки були з різницею в один м’яч, а спортивний комплекс «Локомотив», у якому проходили змагання. До складу комплексу входять спортзал з паркетом 36 м х 18 м і балконом на 200 сидінь, готель на 100 місць, легкоатлетичний манеж із чотирма двохсотметровими штучними легкоатлетичними доріжками, штучний футбольний майданчик 60 м х 40 м з електричним освітленням, стадіон із газонним футбольним полем, чотирма чотирисотметровими штучними легкоатлетичними доріжками, трибунами на 3000 місць із пластиковими сидіннями. І все це у місті з десятитисячним населенням. Футзалом, і тільки футзалом, а не футболом у місцевій ДЮСШ займається більше 100 дівчат різного віку – від 6 років і до 23.

З 23 по 25 березня 2012 року в місті Бериславі Херсонської області у спорткомплексі «Юність» Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися Всеукраїнські фінальні змагання з футзалу  2012 року ВФСТ «Колос» АПК України серед команд юнаків  1997-1998 років народження.

Організаційну та фінансову підтримку проведенню змагання надали Херсонська обласна організація ВФСТ «Колос» АПК України, відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Бериславської райдержадміністрації (начальник відділу Світлана Бабіченко), Бериславська РК ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Юрій Сорочинський), Бериславський спортивний клуб «Берислав» товариства «Колос» (голова Юрій Сорочинський), приватний підприємець з міста Берислава Юрій Сорочинський.

 У змаганнях взяли участь за окремим викликом ЦШВСМ «Колос» узяли участь 8 кращих сільських футзальних команд України цієї вікової категорії, а саме команди НОВОАРХАНГЕЛЬСЬК Кіровоградської області, СТЕПНЕ Запорізької області, КАМ’ЯНКА Чернівецької області, ВІНЬКІВЦІ Хмельницької області, ПОКРОВСЬКЕ Дніпропетровської області, ВАСИЛЬКІВ Дніпропетровської області, ЯМПІЛЬ Вінницької області та БЕРИСЛАВ Херсонської області.

За Регламентом команди змагалися у два раунди:

-         у першому (груповому)  раунді команди сліпим жеребом були розділені на дві групи «А» і «Б» і в кожній групі вони зіграли між собою за коловою системою у одне коло за (тривалість матчів 2 тайми по 30 хвилин);

-          у другому (нокаут) раунді за системою «плей-офф» команди, які посіли другі та треті місця у груповому турнірі, у чвертьфінальних матчах виборювали право змагатися у півфіналах із командами, які посіли перші місця в групах, потім переможці півфіналі розіграли у матчі між собою чемпіонське звання і золоті нагороди, а переможені у півфіналах – бронзові нагороди змагань (результати матчів, турнірні таблиці та сітка розіграшу підсумкових командних місць додаються).

 У результаті проведених змагань чемпіоном Всеукраїнських фінальних змагань з футзалу  2011 ВФСТ «Колос» АПК України серед команд юнаків 1997-1998 років народження стала команда ПОКРОВСЬКЕ Дніпропетровської області. Срібло – у господарів змагань команди БЕРИСЛАВ, бронза – у команди  НОВОАРХАНГЕЛЬСЬК Кіровоградської області.

Срібними призерами стали Олексій Котік, Антон Коваль, Дмитро Грецький, Анатолій Чепиляк, Дмитро Нурберг, Артем Дідурко, Дмитро Бабченко, Ярослав Стаднік, Владислав Шаповалов, Геннадій Кривенок, Денис Шелест, Віктор Татарченко,  тренер Сергій Миргород, директор ДЮСШ Юрій Сорочинський.

Команди, які посіли І, ІІ і ІІІ місця були нагороджені Пам’ятними Кубками та Дипломом Центральної ради ВФСТ «Колос» АПК України, а гравці та тренери золотими, срібними і бронзовими медалями.

 

 

 

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України                                                                         

В.А.Роль

Просмотров: 760 | Добавил: Провинциалка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Март 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Форма входа
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0