Воскресенье, 28.04.2024, 12:04 | Приветствую Вас Гость

ДЮСШ-1 "Освiта" м.Херсон

Главная » 2013 » Февраль » 12 » ПІДСУМКИ проведення фінальних змагань на кубок області з футзалу 2012-2013 років серед команд юніорів 1995-1996 р.н.
05:12
ПІДСУМКИ проведення фінальних змагань на кубок області з футзалу 2012-2013 років серед команд юніорів 1995-1996 р.н.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВФСТ „КОЛОС” АПК УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

 

ПІДСУМКИ

проведення фінальних змагань на кубок області з футзалу

 2012-2013 років серед команд юніорів 1995-1996 р.н.

 

01-02 лютого п.р. в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання на кубок області з футзалу 2012-2013 років серед команд юніорів 1995-1996 років народження, у яких узяли участь 8 кращих, за рейтингом минулорічних змагань, футзальних команд області цієї вікової групи.

Для юніорів 1995 року народження це останні футзальні змагання під егідою обласної дитячо-юнацької футбольної ліги.

Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Кравець О.М.), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Сорочинський Ю.П.), а також Бериславської, Генічеської, Цюрупинської, Каховської, Високопільської райдержадміністрацій, Новокаховської міської ради.

У фінальних змаганнях взяли участь команди «Кристал» Херсонської обласної СДЮШОР з футболу, «Освіта-Маяк» Бериславської ДЮСШ                           ім. В.К.Сергеєва, «Освіта» Херсонської обласної ДЮСШ №1, «Колос» Каховської районної ДЮСШ, «Високе поле» Високопільської  районної ДЮСШ, «Генічеськ» Генічеської районної ДЮСШ, «Енергія» Новокаховська ДЮСШ міської ради, «Олешшя» Цюрупинської РКДЮСШ.

Команди змагалися між собою за системою з вибування після ІІ поразки із розіграшем усіх підсумкових командних місць, за якою увесь світ грає у пляжний волейбол (сітка розіграшу – додаються).

Практично всі матчі проходили дуже напружено, драматично і емоційно. Юніори часто демонстрували вольову, технічну, змістовну, майже дорослу гру.

Так вийшло, що за сліпим жеребом у першому турі зустрілися між собою найреальніші претенденти на І місце – господарі змагань та юні «кристалівці». І нелегку, але впевнену перемогу з рахунком 4:1 здобули господарі. Але особливість змагань за вищезазначеною системою полягає у тому, що можна програти раз (друга поразка – виліт із боротьби за медалі) і потім через втішний турнір вийти на того ж суперника, вже на більш високій фазі.

Що і зробили «кристалівці». Важко відзначити, що це був їхній стратегічний розрахунок, але вийшло так, що «кристалівці» знову зустрілися у півфіналі з бериславцями, і цього разу виграли з рахунком 1:0 у надважкому для себе та суперника поєдинку.

У ІІ півфіналі також у напруженій боротьбі «Високе поле» здолало «Генічеськ» – 3:2.

У матчі за ІІІ місце господарі зовсім розкисли (мабуть для них іншого, ніж І, місця не існує) і тому зіграли унічию у основний час з високопільцями – 1:1, а потім програли їм у серії пенальті.

У «золотому матчі» юні кристалівці з проблемами, але розібралися з високопільцями – 3:1.

Таким чином у результаті проведених змагань переможцями змагань на кубок області з футзалу 2012-2013 років серед команд юніорів 1995-1996 років народження стала команда «Кристал» Херсонська СДЮШОР з футболу управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР, суддя національної категорії з футболу Анатолій Жосан).

Володарями золотих медалей стали гравці Євген Бараннік, Дмитро Булеца, Ростислав Бянов, Дмитро Кравченко, Валерій Петров, Артем Прилуцький, Станіслав Міщенко, Олександр Чорний, Андрій Криворучко, Сергій Шайдулін, тренер, кандидат педагогічних наук Ігор Жосан.

Срібний призер – команда «Високе поле» Високопільска ДЮСШ (тренер Ігор Нойок, директор ДЮСШ Юрій Соколянський), бронзовий – команда «Генічеськ» Генічеська РДЮСШ (тренер Руслан Ропан, директор ДЮСШ Едуард Годес).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

 

 В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ                                                                                                          

Просмотров: 1030 | Добавил: Провинциалка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Форма входа
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0