Воскресенье, 28.04.2024, 08:03 | Приветствую Вас Гость

ДЮСШ-1 "Освiта" м.Херсон

Главная » 2013 » Февраль » 19 » ІДСУМКИ проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1999-2000 р.н.
06:51
ІДСУМКИ проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1999-2000 р.н.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВФСТ „КОЛОС” АПК УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

 

ПІДСУМКИ

проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області

з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1999-2000 р.н. 

15-16 лютого 2013 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1999-2000 років народження, у яких мали взяти участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

Але до команди «Інтер» Скадовської ДЮСШ «Україна» ВФСТ «Колос» АПК України з незрозумілих причин не дійшло електронне повідомлення про перенос змагань на 1 день раніше. Зрозуміло, що команда у перший ігровий день не з’явилася.

На І етапі чемпіонату у 8 територіальних відбіркових групах узяли участь 43 команди з 32 позашкільних начальних закладів спортивного профілю, у середньому більш, ніж по 5 команди у групі (культивують футбол в області 36 закладів) це рекорд масовості Ліги.

На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І-ІІ місця на І етапі у відбіркових групах. Усього на ІІ етапі узяли участь 16 команд.

Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Кравець О.М.), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Сорочинський Ю.П.), Бериславської, Генічеської, Чаплинської райдержадміністрацій, Скадовської, Херсонської та Новокаховського міських рад.

У фінальних змаганнях взяли участь команди, що посіли І-ІІ місця на ІІ етапі, а саме  «Майстер-С» Херсонська ОКДЮСШ «Колос», «Інтер» Скадовська ДЮСШ «Україна», «Освіта - Маяк» Бериславська ДЮСШ                        ім. В.К.Сергеєва, «Генічеськ» Генічеська районна ДЮСШ, «Енергія» Новокаховська ДЮСШ, «Кристал» Херсонська СДЮШОР з футболу, «Херсон - 47» Херсонська ДЮСШ №3 міської ради.

За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи по 4 команди, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної групи розіграли між собою за системою «плей-офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця аналогічно розіграли між собою V-VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

У зв’язку з тим, що команда «Інтер» не прибула на змагання у перший ігровий день, то Бюро Ліги прийняло оперативне рішення, що у групі «Південь-Північ» команди бути грати «з нуля», без набраних у півфінальних змаганнях очок, лише тільки з метою, щоб усі на команди провели по 4 матчі: головне завдання усіх команд на змаганнях під егідою Ліги – зіграти максимальне число матчів. А завдання вигравати медалі має стояти перед кожною командою не на другому і навіть не на третьому місці. Завдання завойовувати медалі потрібно ставити на чемпіонатах України, Європи, світу і Олімпійських іграх. Наші змагання – це один з етапів підготовки до завоювання медалей на вищеперерахованих змаганнях.

Продемонструвавши уміння схиляти футбольну Фортуну на свій бік юні кристалівці у півфінали зіграли унічию 1:1 з «Майстер-С-Динамо», а серії пенальті перемогли їх 4:2, у матчі за І місце також зіграли унічию 2:2 з господарями, а у серії пенальті перемогли і їх 2:1.

Таким чином у результаті проведених змагань чемпіоном області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 1999-2000 років народження стала команда «Кристал» Херсонська СДЮШОР з футболу управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Заслужений працівник фізичної культури і спорту України, майстер спорту СРСР, суддя національної категорії з футболу Анатолій Жосан).

Володарями золотих медалей стали футзалісти Олександр Татаринов, Нікіта Немикін, Ілля Щевцов, Віктор  Колесник, Володимир Муравський, Дмитро Красновид, Євген Липко, Роман Кухарєв, Святослав Швачко, Олексій Зажигін, Сейран Казарян, Антон Клепіков, тренери Ігор Пасхал та Володимир Сапельняк.

Срібний призер – команда «Освіта - Маяк» Бериславська ДЮСШ                        ім. В.К.Сергеєва (тренер Віктор Бондаренко, директор ДЮСШ Юрій Сорочинський), бронзовий – команда «Енергія» Новокаховська ДЮСШ (тренер Сергій Корольський, директор ДЮСШ Петро Бойко).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Бюро Ліги приносить свої вибачення перед командою «Інтер» Скадовської ДЮСШ «Україна», її гравцями, вихованцями Скадовської школи-інтернату та тренером Ігорем Ржеутьським за те, що не проконтролювали донесення до них інформацію про перенос змагання.

 В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

Просмотров: 3200 | Добавил: Провинциалка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 1
1 Letsintix  
0
Solitary Christians who never learn the art of battling and arguing will probably fail in any intimate romantic relationship they enter."Zambrano Plans To Make Next Start - RealGM WiretapCarlos Zambrano, who is trying to earn his way back with the Cubs for the final year of his contract, told his winter league team that he plans to make his next start on Friday. http://www.cheapsportsnfljerseys.com/ - Cheap Jerseys From China.The right-hander needed 16 stitches after being hit in the face by a line drive during his most recent start in Venezuela. If an Internet marketing company is going to build a website, chances are that it’s going to focus on simplicity more than anything else.” (Gen.http://www.cheapsportsnfljerseys.com/ - Cheap NFL Jerseys. It can fit in a pocket or purse just fine which makes it easy to bring.http://www.cheapsportsnfljerseys.com/ - Cheap Jerseys."Molina had called for Lynn's curveball on three of the four pitches that Sandoval had faced. One needs to go to the highest amount of bodily physical fitness to achieve beauty in this game. Although I actually digress, oh no- what we got here in this case for. This improves the brightness of headlights.<br>Visit my site http://www.cheapsportsnfljerseys.com/

Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Февраль 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728
Форма входа
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0