Среда, 17.04.2024, 00:29 | Приветствую Вас Гость

ДЮСШ-1 "Освiта" м.Херсон

Главная » 2012 » Май » 15 » Вихованці херсонського футболу стали переможцями першості України з футболу 2011-2012 років
03:53
Вихованці херсонського футболу стали переможцями першості України з футболу 2011-2012 років

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

 

Олександр Нойок та Олександр Караваєв стали переможцями першості України з футболу 2011-2012 років

Як відомо футбольний клуб «Шахтар» Донецьк став чемпіоном України з футболу 2011-2012 років серед команд Прем’єр-ліги. Не відстали від старших товаришів по клубу і молодші футболісти під керівництвом Сергія Попова – вони стали переможцями першості України серед молодіжних команд клубів Прем’єр-ліги України 2011-2012 років.

Золоті медалі молодіжної першості вибороли і вихованці херсонського футболу Олександр Нойок та Олександр Караваєв (Олександр Караваєв з 2012 року як орендований футболіст грає в Першій лізі в ФК «Севастополь», де головним тренером колишній тренер херсонського «Кристала» Сергій Пучков, і допомагає своїй новій команді вирішити завдання виходу до Прем’єр-ліги, а 2011 році зіграв 20 матчів за молодіжну команду ФК «Шахтар» і забив 12 голів – другий результат серед бомбардирів).

Олександр Нойок народився в Новотроїцькому і там же зробив перший удар по м’ячу та розпочав свою футбольну кар’єру у чотирічному віці під наставництвом свого батька Віктора Нойка, який у той час грав за новотроїцьку «Таврію».

У 1997 році батьки Олександра Нойка переїжджають до Херсона і записують його на відділення футболу Херсонської ДЮСШ №1 до тренера Ігоря Коляди, відомого херсонського футболісти, який один сезон грав також за новотроїцьку «Таврію» і який став офіційним першим тренером Олександра.  Доклав свою руку до підготовки Олександра і Андріан Золотов.

Починаючи з 2001 року Олександр бере участь у обласних змаганнях, які проводить обласна дитячо-юнацька футбольна ліга, за команди більш старших юнаків «Освіта» Херсон, а у вересні 2004 року дебютував в першості України серед команд юнаків дитячо-юнацької футбольної ліги України. У тому році його помітили тренери-селекціонери футбольної академії ФК «Шахтар» і з вересня 2005 став гравцем цього футбольного закладу.

У складі своєї нової команди ставав переможцем і призером першостей України серед команд юнаків ДЮФЛУ різних років. Після закінчення академії пограв за третю команду «Шахтаря», а в сезоні 2010-2011 заграв за ужгородський ФК  «Говерла-Закарпаття» в Першій лізі, де головним тренером був Ігор Гамула, відомий український футболіст і тренер, колишній гравець херсонського «Кристала» і тренер новотроїцької «Таврії», а віце-президентом клубу був хрещений батько Олександра, також колишній гравець та адміністратор новотроїцької  «Таврії» Олег Мукомел.

У сезоні 2011-2012 році Олександр у дублі «Шахтаря».

Олександр Караваєв народився у Херсоні у тут розпочав свої перші футбольні кроки, у восьмирічному віці його батько привів у футбольний гурток ДЮКФП №5 до відомого дитячого тренера, який вивів у люди не один десяток херсонських футболістів, Заслуженого тренера України Віктора Івановича Пилипенка, нині уже покійного (Царство йому Небесне). Також приймав участь у вихованні Олександра відомий херсонський футболіст і тренер Анатолій Новіков.

Олександр також грав за старші команди ДЮКФП №5 у чемпіонатах області серед команд юнаків і також у вересні 2004 року дебютував в першості України серед команд юнаків дитячо-юнацької футбольної ліги України у складі команди «Освіта» Херсон.

Також у 2005 році вступив футбольної академії ФК «Шахтар». У складі своєї нової команди ставав переможцем і призером першостей України серед команд юнаків ДЮФЛУ різних років. Після закінчення академії пограв за третю команду «Шахтаря», а потім у дублі «Шахтаря».

У футбольній академії футбольні університети обидва Олександра проходили у відомих донецьких футболістів і тренерів Анатолія Раденка, Валерія Кривенцова, Валерія Рудакова, Олександра Фундерата.

Обидва Олександра, як тільки була сформована юнацька збірна України 1992 року народження, стали грати в ній під керівництвом ще одного вихованця херсонського футболу Олександра Головка.

Всі наставники Нойка і Караваєва дуже позитивно про них відкликаються, називаючи їх дуже порядними людьми, хорошими товаришами, талановитими і трудолюбивими футболістами.

Обидва Олександра здобули свої перші вагомі трофеї у майже дорослому футболі і бажаємо їм ще більш вагоміших перемог в своїх клубах та збірних.

 Виконавчий

директор ХОДЮФЛ             В.А.Роль                                                                                                         

Просмотров: 813 | Добавил: Провинциалка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:
Календарь
«  Май 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Форма входа
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0