Вторник, 30.04.2024, 20:27 | Приветствую Вас Гость

ДЮСШ-1 "Освiта" м.Херсон

Главная » 2013 » Март » 4 » ПІДСУМКИ проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 2001-2002 р.н.
17:24
ПІДСУМКИ проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 2001-2002 р.н.

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ВФСТ „КОЛОС” АПК УКРАЇНИ

ХЕРСОНСЬКА ОБЛАСНА ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА ФУТБОЛЬНА ЛІГА

 

ПІДСУМКИ

проведення фінальних змагань ІІІ етапу чемпіонату області

з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 2001-2002 р.н.

 

24-25 лютого 2013 року в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбулися фінальні змагання ІІІ етапу чемпіонату області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 2001-2002 років народження, у яких узяли участь 8 кращих, за підсумками ІІ етапу (півфінальних групових змагань), футзальних команд області цієї вікової групи.

На І етапі чемпіонату у 8 територіальних відбіркових групах узяли участь 40 команд з 29 позашкільних начальних закладів спортивного профілю, у середньому по 5 команд у групі (культивують футбол в області 36 закладів).

На ІІ етапі змагання відбулися у 4 півфінальних групах, сформованих за  територіально-спортивним принципом із числа команд, що посіли І-ІІ місця на І етапі у відбіркових групах. Усього на ІІ етапі узяли участь 16 команд.

Фінальні змагання відбулися завдяки фінансовій та організаційній підтримці управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (начальник управління Кравець О.М.), Херсонської обласної організації ВФСТ «Колос» АПК України, Херсонського обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» (директор Ротонос С.О.), Бериславської районної комплексної ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва (директор Сорочинський Ю.П.), Бериславської, Генічеської, Скадовської, Цюрупинської, Новотроїцької, Великолепетиської райдержадміністрацій.

У фінальних змаганнях взяли участь команди, що посіли І-ІІ місця на ІІ етапі, а саме  «Колос-Бджоляр» Херсонська ОКДЮСШ «Колос», «Джарилгач» Скадовська ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації, «Олешшя» Цюрупинська ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації, «Освіта - Маяк» Бериславська ДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відділу освіти райдержадміністрації, «Генічеськ» Генічеська ДЮСШ районної ради, «Старт» Великолепетиська ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації, «Кристал» Херсонська СДЮШОР з футболу управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації, «Освіта» Херсонська ДЮСШ №1 управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

За регламентом змагань команди були розділені на 2 групи по 4 команди, в яких вони зіграли між собою за коловою системою в одне коло (І раунд).

У ІІ раунді по 2 кращі команди з кожної групи розіграли між собою за системою «плей-офф» призові місця, а команди, що посіли в групах треті і четверті місця аналогічно розіграли між собою V-VІІІ місця (результати матчів, підсумкові таблиці та сітка матчів «плей-офф» – додаються).

До півфіналів прогнозовано пробилися команди «Кристал», «Освіта» та «Джарилгач» і зі скрипом, лише за рахунок кращої різниці забитих та пропущених м’ячів, «Олешшя».

У півфіналах «Кристал» та «Освіта» знову ж таки прогнозовано розтрощили своїх суперників відповідно «Олешшя» та «Джарилгач»  – 6:1 та 4:1.

У матчі за ІІІ місце «Джарилгач» у важкому і напруженому матчі переміг «Олешшя» 2:1.

А фінальному матчі напруження не відчувалося, «Освіта» майже на класі, грамотно тактично (не вірилося, що грали одинадцяти-дванадцятирічні юнаки) перемогла «Кристал» – 2:0, хоча рахунок міг бути і набагато більшим.

Таким чином у результаті проведених змагань чемпіоном області з футзалу 2012-2013 років серед команд юнаків 2001-2002 років народження стала команда «Освіта» Херсонська ДЮСШ №1 управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (директор Олена Любовецька).

Володарями золотих медалей стали футзалісти Володимир Власенко, Данило Варакута, Максим Ольховиков, Данило Рубаненко, Володимир Соломко, Олександр Лозко, Данило Малишев, Артем Шингаренко, Данило Голубенко,  Роман Ананьєв,  тренер Андрій Руденко.

Срібний призер – команда «Кристал» Херсонська СДЮШОР з футболу управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації (тренери Ігор Пасхал та Юрій Мартинов, директор СДЮШОР Анатолій Жосан), бронзовий – команда «Джарилгач» Скадовська ДЮСШ відділу освіти райдержадміністрації (тренери Олександр Меркун та Олександр Наконечний, директор ДЮСШ Віктор Кравець).

Переможцям і призерам були вручені пам'ятні призи (кубки), медалі та дипломи управління у справах сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації.

Не обійшлося на змаганні і без прикрого інциденту. Після фінального матчу та нагородження переможців і призерів, деякі батьки команди «Кристал» схопивши «зірку», як кажуть у футболі, а може ще чогось, намагалися доказати присутнім у неадекватний спосіб, з використанням ненормативної лексики, що їхні діти – найкращі, що їх засудили тощо. І коли працівники Бериславської ДЮСШ попросили їх вести себе чемно і вийти із залу, ще й намагалися застосувати фізичну силу. Але інші батьки швидко пригальмували, а потім і зовсім припинили борцівські навики свого колеги.

У цьому епізоді заслуговує поведінка справжнього джентльмена і батька Віктора Іванушкіна, який заспокоював своїх колег, першим підійшов до суперників, поздоровив їх з перемогою, сказавши, що сьогодні вони були кращі, а арбітрам подякував за суддівство.

 

В.А.Роль,

Голова обласної організації

ВФСТ «Колос» АПК України,

Виконавчий директор ХОДЮФЛ

 

Просмотров: 970 | Добавил: Провинциалка | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Календарь
«  Март 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Форма входа
Поиск
Архив записей
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всего ответов: 48
Мини-чат
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz
  • Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0